Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2012. Január 13. 07:02, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Lola kivirult a szakítása óta

Lola kivirult a szakítása óta

Mindenki arról faggatja az énekesnőt, hogyan érzi magát Baronits Gáborral való szakítása óta. Persze Lola hiába mondja, hogy semmi baja, kevesen hisznek neki. Pedig valóban így van!

A jelek szerint az énekesnő követi jó barátnője, Tóth Gabi példáját, aki szintén nem bánkódik amiatt, hogy véget ért egy nagy szerelem az életében. (További részletek itt!) Ahogy Gabi is hatalmas tervekkel indult neki ennek az évnek, úgy Lolának is rengeteg megvalósításra váró ötlete van, amelyekre most végre lesz ideje. "Bejelentkeztem angolból a felsőfokú nyelvvizsgára, és remélem, megszerzem a papírt!" - nyilatkozta a Story magazinnak. De persze nemcsak a kötelességek töltik ki a mindennapjait, hanem az is, hogy kiélvezze a szingliség előnyeit: rengeteg időt tölt a barátaival, többek között Puskás Petivel és Brasch Bencével, és sokat jár szórakozni. "Újra a régi önmagam vagyok, és jól érzem magam a bőrömben!" - árulta el. Emiatt sokan felteszik neki azt a kérdést, hogy a nagy kiegyensúlyozottságnak talán egy új szerelem az oka? De Lola ilyenkor azzal hárít, hogy jelenleg nem vágyik egy újabb kapcsolatra, és ő az a típus, aki szeret egyedül is lenni. Vagyis ennyi indok után most már mindenki elhiheti, hogy valóban semmi baja!

Címkék: lola

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).